Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Biztonsági tartalék – Hajdu Centrifuga, képminőségben

2009.02.13

Biztonsági tartalék – Hajdu Centrifuga, képminőségben


Biztonsági tartalék, melyből minden családi ház elfekvő részlegén kellene állnia legalább egy darabnak. Óvatos emberek, akik szembesültek már a „nyakunkon a hétfő reggel, elromlott a mosógép, nem szárad a ruha, esik az eső” ötvözettel, azok tudják mekkora kincs egy ilyen szerkezet.
A reklámokból jól tudjuk, hogy az automata mosógépek minden 15. percben elromlanak. S mert nincs annyi mosógép Magyarországon, mint ahányszor eljön a 15. perc, a mi gépünk is ki van téve a veszélynek, hogy rock and rollt járva egyszer csak önti magából a vizet…
Ilyenkor jön jól a régi, jól bevált módszer: a félautomata centrifuga.
Hasfájósak, fogyni vágyók előnyben. Negyedóra rázatás a gép tetején garantáltan elmulasztja minden baját a használójának.
Remélem jól figyeltek, eddig két funkciót mutattam be Olvasóimnak.
Azonban a hirdetés feladója fifikásabb volt mindenkinél, rögtön a „Háztartási gép »    Mosogatógép » Hajdu centrifuga eladó a képen látható állapotban.” témákba sorolta be házi kedvencünket.
Lelki szemeim előtt megjelent, ahogyan átnyújtok egy ilyen mosogatógépet, szép masni szalaggal a tetején, ahogyan az dukál a névnapi csokoládé és üveg bor mellé, hogy legyen miben elmosni az ólomkristály poharakat, vagy a Herendi étkészletet.
A feladó kiemeli, hogy a centrifuga a képen látható állapotban van. Ezzel nincs is semmi gond addig, amíg, nem olvassuk el a szöveget: alul bizony korrodál. De ugyan ki nézegeti az alját? Elég, ha félig szárazan vesszük ki belőle a ruhákat (vagy az ezüstözött étkészletet).
Ára állapotának megfelelően jutányos, ha hozzáveszem, hogy a postaköltség terjedelmes csomagra ma már égbeszökő. Gyakorlatilag egy jobb távirányító áráért megkapható a centrifuga, amit ha nyomunk, legalább értelmes dolog vehető ki belőle, nem úgy, mint a tévéműsorokból.

http://www.tegyukfel.hu/item2624_hajdu_centrifuga_elado_a_kepen_lathato_allapotban..html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.