Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Élethosszig tartó tanulás

2009.02.13

Mit tehet az, aki a gazdasági válság miatt elveszítette munkahelyét? Képeznie kell magát, hogy tudását frissítse, szinten tartsa.
Új lehetőségként kell felfogni, esélyként arra, hogy újra munkába állhasson, kapcsolatokat  építhessen, barátságokat kössön, és akár tovább tanuljon.
Egész életünkben folyamatosan tanulunk, miért ne végezhetnénk el akár előre egy tanfolyamot, felkészülve a bármikor aktuálissá válható elbocsájtásokra - vagy éppen azért mert tanulni kezdtünk, a munkahely megtartására...


„Van-e elkeserítőbb, mint az élethosszig tartó tanulás?”

 

Tette fel a kérdést tanárom az előadásán. Elgondolkodtató. Tényleg olyan korban élünk, amelyben a tanulás nem fejeződhet be? Riasztóan is hathat, amennyiben így tesszük fel a kérdést. Azonban az élet ennél árnyaltabb.
Folyamatosan képezni magunkat egyszerűen szükségszerű! A tudás olyan eszköz, amelyet ha átadunk valakinek, akkor is megmarad nálunk, sőt, még gyarapodik is: az átadás tapasztalatával.

Eddigi működésünk során folyamatosan szembesültünk azokkal a kérdésekkel, hogy

  • Létezik-e minőségirányítás, minőségbiztosítás képzés, szakképzés nélkül?
  • Biztosítható-e a folyamatos termelés, stratégiai tervezés, tudatos és felelősségteljes munkavégzés kiképzett munkavállaló nélkül?
  • Megfelelhetünk-e a különböző jogszabályok által meghatározott képesítési előírásoknak államilag elismert végzettséggel rendelkező munkatárs nélkül?
  • Szükség van-e olyan partnerre, amelyik segít a probléma feloldásában?

Egyenes út vezetett tehát Szakképző Központunk megalakításához. Segítségünkre van a Vinçotte majd másfél évszázad szakértői tapasztalatainak összessége, és a világ minden részén tevékenykedő 1400 munkatársunk által alkotott szellemi holdudvar.

Tevékenységünkről elmondható, hogy az összes képzési feladatra tartogat megoldást, legyen az az országban mindenki számára elérhető nyílt felnőttképzés, vállalati kihelyezett képzés, előzetes tudásszint felmérés, vagy képzési szükségletek felmérése.

Válasszon kínálatunkból! Amennyiben tanácsra van szüksége, kérdése van, vagy nem talál megoldást, vegye fel velünk a kapcsolatot!

A sikeres együttműködés reményében maradok tisztelettel:

Hulkó Gyula Péter

üzletágvezető

A Vinçotte Szakképzési üzletága azzal a céllal jött létre, hogy a különböző képzések területén magas szintű szakértői segítséget nyújtson meglévő és leendő partnereinek (cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt), felhasználva a Vinçotte cégcsoportnál több évtized alatt felhalmozott tudást és tapasztalatot. A Vinçotte Szakképző Központ célja az, hogy minden, szakképzéssel kapcsolatos vevői igényt ki tudjon elégíteni.

 

 

http://www.vincotte.hu/new/szakkepzo-kepzesvaros.php

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.