Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Ha a társadalom nem tudja megvédeni egyes állampolgárait attól, hogy bűncselekmények áldozataivá váljanak, akkor legalább, ha bajba kerültek, próbáljunk meg rajtuk segíteni.” (az Európai Áldozatvédő Fórum alapgondolata)


A bűncselekmények áldozatainak segítése, az ebben közreműködő állami, társadalmi, és civil szervezetek bemutatása, jogszabályok, tanulmányok, kutatások, képzési helyek.


Az oldal célja bűncselekmények áldozatainak információt és segítséget, nyújtani. Kiemelten kezelve a tabutémákat, mint a gyermekek elleni erőszak, családon belüli erőszak és a nők elleni erőszak, a gyűjtemény elő kívánja segíteni, hogy az áldozatok segítséget merjenek kérni, döntésükben támogatást kapjanak.

Nem veszek fel
biztonságtechnikai, őrző-védő és hasonló cégeket, megváltozó tartalmú, tiltott tartalmú, bűncselekményre, erőszakra buzdító, arra utaló, stb. oldalakat.

Az oldal dobozai


Erőszak az iskolában
Szexuális erőszak áldozatai

06-80-205-520 Magyarországon a szexuális bűncselekmények áldozatainak száma meghaladja a 10 000 főt. A testi sérüléseken kívül hosszú hatású, akár egész életre kiható lelki károkat, bizalmatlanságot, sebezhetőséget, szomatikus panaszokat és rendezetlen kapcsolatokat okozhat. Ne hallgass róla! Ne fordítsd el a fejed!


Családon belüli erőszak

06-80-205-520 a családon belüli erőszak áldozatainak nyújtanak segítséget 0-24


Gyermekek elleni erőszak
Pedofília áldozatai
Lelki terror
Munkahelyi erőszak, zaklatás
Lakásmaffia áldozatai
Bűnmegelőzés
Kutatások
Jogi háttér, jogszabályok

Állami, társadalmi szervezetek

„Az okos emberek megoldják a problémákat, a zsenik pedig megelőzik őket.” (Albert Einstein) - vegyük igénybe ezeket a bűnmegelőző szervezeteket, mielőtt nagyobb baj következik be.

Politikai áldozatok
Civil szervezetek
Szakirodalom
Cikkek, tanulmányok
Oktakás, képzések
Külföld


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.